Kiwanis in de pers - schenking goede doelen

Geplaatst 14 mei 2011 00:43 door alain vindelinckx   [ 14 mei 2011 00:50 bijgewerkt door Luc De Vreese ]

De leden van de service club Kiwanis Ninove – Geraardsbergen
  hebben dinsdagavond 12 Mei hun hart nog eens getoond. In De Kalvaar in Voorde, de thuisbasis van de club, reikten de leden van de serviceclub een cheque van 13.960 euro uit aan verschillende goede doelen. Een deel van het geld naar het Kinderkankerfonds en meer bepaald naar palliatieve thuiszorg in het kader van het project Koester. De Okkernoot in Vollezele krijgt eveneens een mooi bedrag. Het tehuis voor mensen met autisme of autismespectrumstoornissen zal het geld gebruiken voor de plaatsing van een zonneluifel. Ook verschillende kleinere projecten en Special Olympics Belgium kregen een bedrag.